Surfa livet everybody !!

Hej har käkat pizza för en stund sen backade jag choklad bollar tror att jag gjorde 83 st HAHAAHA as många juu men imorn ska min skola ha pyssel kväll som jag sa tidigare så nu har jag bakat :) ska några sen haha


Bjuder!


Chilling

Nu chillar jag hemma har vart i ringen och på donken. Är skit trött för vi hade kondition och motorik på idrotten. Imorn ska jag sälja fika i skolan för vi ska på klassresa på vårterminen. Ska bli fett kul så vi håller på sälja massa olika saker. PÅ FREDAG SKA JAG TA SPRUTA min 4:de i år jag har ju tagit 3 st mot livmoderhalscancer lång och jobbigt ord!


Tv time

Kollar på solsidan med mina föräldrar!


zZzZ

Har vart hemma och sovit idag nu kollar jag på the avangers as bra filma.har vart ute med Sigge ena stund då träffa jag en kompis från min klass. Har ätit middag med familjen åt hemgjord potatismos och fisk.


Badat med vanja

Har vart och badat med vanja men nu är jag hemma ska käka pizza nu med lite coooola. Kollar också på en film som jag inte vet vad den heter!


Home!

Hemma nuue och kollar på Ted. Vi har också tydligen fått gäster haha visste inte det så när jag kom hem så blev jag lite förvånad. Var också vart hos vanja och ätit pizza


LÄSDAG

Nu har vi inne rast och några läser brottas sjunger och sover❤

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3105349/images/2012/pic_50af5b53e087c36b34c740b1.jpg" class="image">


Chilling

Nu är jag bara hemma och chilliar med Siggeboi! Ska platta håret snart jag vet att jag gör det varje dag men jag vill ha rakt hår för mitt naturliga är lockigt!:)


Skolan!

Idag efter skolan så aka jag köpa bullar och läsk för Imorn så ska vi ha läsdag.vi ska alltså läsa hela dagen det är fett chill för man kan sova utan att nån märker något Hahah ❤


Fint väder vi har i Sverige


Lunch nu!


Slöjd!!


In da school

Nu är jag i skolan börjar snart


Yeas its a mustasch


Goodnight everybody

Godnatr nu skakar sova !


Plattar håret!:)


Shopping!

Var och shoppade lite för några dagar sen här e lite bilder.


¡Hola!

Nu är jag hemma och kollar på 2/1 men och bara chillar¡


Ny mobil!

Nu har jag fått min nya mobil som är en iPhone 5 är fett glad och nu kan jag börja blogga mkt mer Woop woop


Hej !

Idag har jag vart på bio med vanja och sen gick vi ut med Sigge! Jag vet att jag typ aldrig bloggar men kan inte blogga från min mobil men snart kan jag det för jag ska få en ny mobil men det säger jag inte nu för det får ni se sen!


RSS 2.0