Vicky is in tha house

Hej bloggen idag ska Vicky sova över jag nästan det ända vi har gjort ikväll är att vi har facerapet varandra hahhahah glömde att logga ut ur blogg.se så jag resten kan ni ju lista ut själva hahahah men Jon fråga chans på två från min klass och en annan som jag bråkat som fan med fkn aaaaaaaaaaaaa VICKY!!!!!!!!!<333


Movie time With My bro

Hej nu kollar jag och davy på film.
The day after tomorrow har sett den tusen gånger men den är så bra den handlar om att det kommer naturkatastrofer bl.a.


Heey

Hej idag har jag och mina kompisar varit på kanalplan och kört freesbe för vi ska vara med i freesbe dn/dm vet vad haha.
Och jag kom nyss hem när jag kom innan för dörren så ser jag min mamma och min brorsa stå och laga pannkakor Jaba OMG för det var längesen jag såg det HAHA men guuuud vad gott det var sylt och vispgrädde till haha hejdå ska gå ut med lilla signurt hhaa


kolla hitta på facebook!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DAMN THIS COMMENT IS FANCY!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬


Vad tycker ni ??



Jaa vad tycker ni?
själv tycker jag att den blev jätte fin och jag är jätte nöjd för jag suger på att rita manga men nu lyckades jag!


OMG MÅSTE HA!








forutom den vita nere till vänster!




2,3,5 och 6


villken tycker ni är snyggast?
OMG vad fin <3



Kollar på


Tröööt

Hej idag har jag varit hos Maja kom hem för typ en timme sen men nu är jag skit trött men ska typ duscha elr nåt hejdå bloggar mer sen puss <3


Go-kart ♥

Hej idag har jag varit på vickys kalas hon hade go-kart kalas de var as kul!
Eefter vi hade åkt klart så öppna hon alla presenter hon fick örhängen av mig som det stog love i och efter de så gick vi alla till max och åt fortfarande mätt HAHA och vi fick glass sen tog nästan alla tvärbanan och nu är jag hos vanja och vi kom nyss hem för att vi var i skåne parken med vicky och moulayna.
Hejdå bloggar mer sen ♥

Hej hej

Yes är nästan helt frisk nu längtar till på söndag ni får gissa varför hejdå bloggar metern puss. Visst är den fin <3


OMG!

Jävlar vad snyggt!


Sjuk igen :(

Hej idag gick jag till skolan men jag blev bara sämre så jag
Måste vara hemma imorn så jag gå på vickys go-cart "kalas" aja. Men förut var jag i stan med pim ni får se imorn vad jag har köpt orkar inte nu ni fattar ju varför men nu kollar jag och David på film men han skulle möta pim så jag passa på att blogga idag kom pim lite sent för hon skulle göra nåt med sin dans kommer inte ihåg vad! Aa
Juste idag innan vi åkte till stan så hick vi till pim och sen till Globen men när vi skulle åka till stan så såg vi Jesus tanten hon går runt och skriker om Jesus HAHA höll på att börja as garva men pim sa att om man gjorde de så typ skulle hon börja jaga en så jag lät bli men de var svårt men hejdå bloggar mer sen<3


Movie time <3

Hej nu ligger jag pim och David ligger på en madrass för min mamma har köpt en ny säng och bara chillar men jag och pim ska kolla på en film elr en dans film Asså jag älskar dans filmer vet och vi håller på att mobba David stackarn hejdå och Godnatt<3


Sjuk!

Hej idag har jag varit hemma och vartsjuk men nu mår jag mycket bättre så jag ska typ till skolan imorn inte säker!Men vi får se igår var jag vanja klara och vicky i stan jag köpte en jätte fin tröja.
Om jag är frisk imorn ska jag fika med pim och kanske vi ska åka till globen!Men vi får se och jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga meen hjedå bloggar mer sen :*


Hellow ♥

Hej igår sov jag hos klara det var fett kul för vi köpte ansikts masker HAHA min var ljus rosa typ men det var typ krossade hallon pärsika aprikos och nån mer men majas vaer choklad men det såg ut som att hon hade smetat in sig med lera HAHA men idag stack alla vi till gallerian men jag hade inga pengar men jag och vanja ska dit kanske på måndag ´för då får jag mina pengar!


HEJ<3

Hej bloggen idag var vi på tekniska museet det var fett kul vi körde kul i ett typ spel rum om ni fattar ni kanske vad jag menar hihi! Och idag på fritids var det dans så typ alla i klassen gick men jag råka skratta lite för mycket så jag blev utslängd sen sa tydligen dansläraraen:
- Skönt nu slipper vi henne!
asså ofta man säger så jag hann vara där typ fem minuter hmen han var fett sträng men aja sen efter gick jag,vicky,victor,samuel och felle ut och spela bränboll HAHA det var fett kul men jag var nära att bli sladgen av victor hela tiden för vi i samma lag och vicky HAHA victor fick vara en handikappad brännare hahah!


sorry att jaga har bloggat!

Hej har nyss duchsat men jag kunde inte komma in på blogg.se så de fett konstigt men idag var jag hos vanja och vi har sovmorgon!


OMG!

OMG idag hade vi ju loppis och vi sålde mer än 1000 och vi är fem så lite mer än 200 kr var de är ju fett bra


Heey <3

Hej ni kollar jag,maja oh vicky på "Härmed förklarar jag er Chuk & Larry"
Dom ska sova över och imorn ska vi ha loppis om det inte regnar!

HAHAHAHAH!!

Vicky: AAAAHAAA!!!
Jag: asså Vicky du kan ju inte skrika HAHA!
Vicky: Jag glömde bort!!
Och jag har aldrig sagt nånting om de HAHA sämsta bortförklaringen Vicky HAHAHA!!!!
Vi har popcorn,chips,godis och läsk!


Länkbyte<3



Hej här är vickys blogg klicka på bilden så får ni se !


Fullt upp!!

Hej idag har inte jag kunnat blogga för jag har haft fullt upp med att fixa saker inför loppisen på söndag!
bloggar mer imorn gaodnatt på er alla! <3


Sorry<3

Hej och förlåt att att jag inte blogga igår det var bara för att jag var hos vanja men jag kom fett sent!
Men på söndag så ska jag vicky vanja klara och maja ha loppis i Nytorget Kl 12:00
vi kommer ha så sjukt mycket saker men vanja ska inte vara med och sälja för hon skulle på läger men vi ska säla hennes saker och så ska vi låna bord av henne !
Och på lördag ska vicky och maja sova över här för att det ska bli lättare med bordet!
Men idag har jag och vicky vart hos klara igen för att kolla vad hon hade för saker hos henne!
Men kom gjärna på söndag om vill/orkar!


Ska snart sova!

Hej nu ligger jag i min säng och bloggar på min ipad hihi!
Har nyss sett apornas planet,den var fett bra men sorglig men det är ett bra tips på en film!Men nu måste jag sova bloggar mer imorn godnatt på er!
Jaaa! sovmorron!


Hellow ♥

Hej loggen nu sitter jag hemma och barar chillar!
Men idag  i skolan var vi i skolan men första lektonen var atelje andra matte och svenska och sista att vi skulle gå till biblioteket fett chill ändå!
Och så börjar vi 9 imorn jippi♥
Nästa fredag har vi studiedag fett chill vi hade ju nyss sportlov men om fem veckor har vi påsklov HAHA!

Men på lovet har jag barat chillat och varit hemma eller jag har sovit hos min farmor ett par gånger,men där kan jag ha tv för mig själv HAHA mina föräldrar kollar alltid på tv här hemma!
Efter skolan gick jag, vanja.maja och vicky hem till klara det vara så jävla kul men nu är jag skit trött ska snart ducha och göra läxan buu! Men jag bloggar mer senare hejdå ♥


Nu är jag hemma igen!

Hej nu har jag och sigge kommit hem vi har vatit hos min farmor och sovit över men nu är jag hemma igen!
igår kolla jag på film den hette Wild wild Wets den var fett bra ni borde se den den är med will smith!


En jätte fin blomma hos min farmor!






OMG HAHHAH!!


shoo

hej idag så har jag bara varit hemma och gått ut med sigge och spelat lite tennis håller på att vika origami jag vet 4 ever alone HAHA!
men ni får se sen det kommer bli fett snyggt!


RSS 2.0