Snart är är det jul:D

Dags att börja fixa julklappar t familjen;) nån som har nåt tips på vad man kan för t sina föräldrar? För jag har absolut ingen aning om vad jag ska ge dom !


Halv fyra på morgonen seriöst -.-

Det är nån jävel som är ute och skottar snö halv fyra på morgonen manba vrf ?


Glömde!

I lördags så gick jag ut med Sigge och träffa vicky sen drog vi och åkte pulka haha:) Men inte så länge för det var för jävla kallt. Men vi drog hem t mig och chillade lite sen så gick vi ut och hick runt för vi skulle hitta andrea och mickan haha (som tydligenhaf flyttat in samma våning som jag bor på) men dom sa att dom var hemma så blev vi as arga haha för vi hade väntat på dom i typ 3 timmar. Så stack vi hem t dom och så åkte vi pulka (igen) Sen så sov mickan över hos vicky och Andrea hos mig. Vi flummade och hon slog t min hand så min mobil flög ner från mitt loft haha sen åkte den ur min ficka så att se åkte ut igen. Vi kollade på film och åt popcorn pepparkakor och en choklad kalender.


Sjuk:(

Har varit sjuk ett par dagar nu:( inte kul men jag får mkt godis och cola så st är j ändå najs! Men jag har typ kollat på film sovit och ätit det är det ända jag har gjort dom senaste dagarna:* kl är 03.23 kan inte sova fuck men kollar lite på Kim possible haha. Har ätit upp två st choklad kalendrar har en kvar haha


RSS 2.0